Gräsklippare Avesta

Gräsklippare i Avesta

En noggrant klippt gräsmatta gör mycket för helhetsintrycket av din bostad. För att få bästa resultat krävs en gräsklippare av bra kvalitet. Letar du efter en modern och funktionell gräsklippare nära dig i Avesta? Då ska du besöka vår butik i Hedemora, bara 20 minuter bilfärd bort!

Vi säljer gräsklippare och robotgräsklippare från Husqvarna och Klippo, som gör jobbet enkelt och snyggt. Med egen verkstad i anslutning till butiken kan vi även erbjuda våra kunder service av gräsklippare i de märken vi säljer. Fråga oss i butiken så hjälper vi dig att hitta en gräsklippare som passar just dig. Välkommen in till oss!

Lång erfarenhet och bred kunskap

Vi på IP Motor har sedan starten år 1960 sålt trädgårdmaskiner, bland annat gräsklippare, till nöjda kunder i Avesta och andra kringliggande orter. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och därför erbjuder vi gräsklippare av kvalitet från välkända varumärken. Du som köper din gräsklippare av oss får alltid en god service med någon som svarar på alla dina frågor gällande din nya gräsklippare.

Om du behöver hjälp eller undrar något om våra produkter så är du välkommen att rycka tag i någon av våra kunniga medarbetare i butiken eller verkstaden. Välkommen!