Motorsågar Avesta

Motorsågar i Avesta

När du söker efter bra motorsågar i närheten av Avesta, så ska du absolut besöka våra butik och verkstad i Hedemora! Vi på IP Motor har lång erfarenhet och kunskap om trädgårdsmaskiner och säljer motorsågar från Husqvarna och Klippo. Kom in till oss i butiken om du har frågor om en vara eller vårt sortiment. Välkommen!

Motorsågar för alla syften

Det finns en mängd motorsågar i olika storlekar på marknaden. Hos oss finns både stora som små, för allt från avverkning och beskärning till vedkapning. Vilken storlek som är aktuell för dig, beror förstås på vad motorsågen ska användas till. Vi hjälper vi dig att hitta rätt motorsåg för ändamålet. Vi har även egen verkstad och reparerar och utför service av motorsågar, knappt en halvtimme från Avesta.

Vi garanterar god service

Vi har lång erfarenhet av att sälja motorsågar till nöjda kunder i Avesta och Hedemora med näromliggande orter. Vårt framgångsrecept är att vi med vår gedigna kunskap och bra kvalitet på våra produkter kan garantera våra kunder en god service. När du handlar din motorsåg av oss ska du känna en trygghet och att vi levererar mer än bara en produkt, utan en lösning som du är nöjd med. Och skulle du få ett problem, tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi dig!