Motorsågar Borlänge

Motorsågar i Borlänge

Det finns en mängd motorsågar i olika storlekar på marknaden. Vilken som är mest värd för dig att köpa beror förstås på vad du ska använda den till. Kom in till oss på IP Motor i Hedemora så hjälper vi dig! Vi har motorsågar från Husqvarna och Klipp, bara en halvtimmes bildfärd från Borlänge. Vi har sedan starten år 1960 samlat på oss en gedigen erfarenhet av såväl motorsågar som andra trädgårdsmaskiner och kan därför ge dig som kund en trygg och bra service med ett brett kunskapsområde.

Om du vill veta mer om vårt sortiment kan du läsa mer nedan, eller rycka tag i någon av oss i butiken så svarar vi gärna på dina frågor. Välkommen!

Motorsågar från Husqvarna och Klippo

Vårt sortiment innehåller både stora och små motorsågar från de välkända varumärkena Husqvarna och Klippo. De erbjuder i sin tur några av de mest avancerade lösningarna inom motorsågsutveckling. På IP Motor kan du hitta motorsågar för allt från avverkning och beskärning till vedkapning och vi hjälper också våra kunder med service av motorsågar i vår egna verkstad i Hedemora, nära Borlänge.

Skulle det vara så att det du söker inte finns inne i butik för tillfället så har vi möjlighet att beställa hem det åt dig.