Motorsågar Norberg

Motorsågar i Norberg

Är du i behov av en motorsåg av bra kvalitet? Då ska du absolut besöka vår butik i Hedemora! Vi säljer Husqvarna-, och Klippo-motorsågar nära dig som bor Norberg. Med egen verkstad i anslutning till butiken kan vi även erbjuda våra kunder service av motorsågar av de märken vi säljer. Det är vad vi kallar god service! Fråga oss i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt storlek på motorsågen så att du får en som passar just dig.

Välkommen till oss på IP Motor!

Stor kunskap och brett sortiment av motorsågar i Norberg

I vårt sortiment finner du motorsågar av olika storlekar för allt från avverkning och beskärning till vedkapning samt några av de mest avancerade lösningarna inom motorsågsutveckling. Vi som arbetar på IP Motor har lång erfarenhet av att sälja trädgårdsmaskiner och kan därför ge dig som kund den hjälp du behöver för att hitta rätt bland alla storlekar och modeller. Hos oss får du alltid bra service och någon som svara på dina frågor om motorsågar – knappt en halvtimme från Norberg.

Kontakta oss gärna om du har frågor om en vara eller vårt sortiment. Finns det du söker inte i butiken har vi möjlighet att beställa hem.