Cyklar Avesta

Cyklar i Avesta

Välkommen till en riktig cykelaffär nära dig! På IP Motor kan du köpa cyklar för hela familjen i vår butik i Hedemora, bara 20 minuter från Avesta. Vi har cyklar från kända varumärken som Skeppshult, Marvil och Giant och alla tänkbara tillbehör för både dig och din cykel.

Vi säljer bland annat cykelhjälmar, sadlar, handskar, korgar, slangar, däck och lampor – allt för cyklar nära dig i Avesta! Om du vill veta mer om vilka cyklar vi har inne eller om du har frågor om någon vara, ryck tag i någon av oss i butiken. Finns det du söker inte för tillfället har vi möjlighet att beställa hem det åt dig. Välkommen!

Med intresse för cyklar

Sedan 1960 då IP Motor grundades av Ivar Persson har vårt lilla familjeföretag sålt cyklar till nöjda kunder i både Hedemora och Avesta med närliggande orter. Vi har under åren skaffat oss en gedigen erfarenhet och ett stort intresse för cyklar, vilket ger oss möjligheten att garantera en god service och bred kunskap som kommer våra kunder till gagn.

Målet är att du ska känna dig trygg och nöjd med både service och köp så att du lätt på pedalerna cyklar hem till Avesta från oss!