Cyklar Borlänge

Cyklar i Borlänge till bra priser

Letar du efter en anrik butik med cyklar nära Borlänge, där du kan köpa nya cyklar till hela familjen? Då ska du helt klart besöka vår cykelbutik i Hedemora, bara 30 minuters bilfärd från Borlänge. Vi på IP Motor säljer kvalitetscyklar av kända varumärken med alla tänkbara tillbehör för dig och din cykel.

Vi hjälper dig också med service av cyklar om du skulle behöva det. Om du får ett cykelrelaterat problem kan du alltid komma till oss så hjälper vi dig! Vill du veta mer om vårt sortiment eller om du har frågor om någon vara, är det bara att rycka tag i någon av oss i butiken så svarar vi gärna. Välkommen!

Cykelbutik med nöjda kunder från Borlänge

Vi på IP Motor har sedan starten år 1960 samlat på oss mycket kunskap och ett gediget intresse för både cyklar och cyklister. Därför tycker vi att det är viktigt att våra kunder blir riktigt nöjda när de väljer att köpa cyklar från vår butik, nära Borlänge. Vårt framgångsrecept är att vi kan garantera en god service med mycket kunskap om cyklar. Det kan vi göra med vår långa erfarenhet och vårt sortiment av produkter av bra kvalitet.

Det är vad vi kallar service!

Allt för cyklar i Borlänge

Hos oss hittar du dam-, herr- och barncyklar från kända varumärken som Skeppshult, Marvil och Giant. Vi säljer också alla tänkbara tillbehör för både dig och din cykel, som bland annat cykelhjälmar, sadlar, handskar, korgar, slangar, däck och lampor med mera. Helt enkelt det mesta du kan tänka dig för cyklar, bara en halvtimme från Borlänge! Om du inte hittar det du söker efter i butiken så kan vi självklart hjälpa dig genom att beställa hem den önskade varan åt dig. På så att slipper du leta någon annanstans.

Välkommmen in till oss i butiken när du letar cyklar i Borlänge!